Intuïtief Leven

David Hoffmeister

David Hoffmeister Een cursus in wonderen

David Hoffmeister heeft de levens van duizenden geraakt met zijn constante vredige gemoedstoestand, stralende vreugde en toewijding aan de Waarheid. Hij is een moderne mysticus die is uitgenodigd in 44 landen en 49 staten (VS) om de boodschap van Liefde, Eenheid en Vrijheid te delen. Zijn reis omvatte de studie van vele paden, culminerend in een diepe toewijding in de  praktische toepassing van Een Cursus in Wonderen (ECIW). Zijn onderdompeling was zo totaal dat wanneer hij het boek neerlegde, tot zijn verbazing, de Stem van de Cursus tot en door hem bleef spreken.

David stond er altijd om bekend alles in twijfel te trekken in plaats van conventionele antwoorden te accepteren, dus hij was verheugd in Een cursus in wonderen steun en aanmoediging te vinden voor zijn zorgvuldig onderzoek van elk idee, geloof, concept en veronderstelling in zijn denkgeest. Jezus werd Davids innerlijke leraar, die al zijn vragen beantwoordde en hem begeleidde om het dagelijks beheer van alle relaties, omstandigheden en gebeurtenissen in zijn leven uit handen te geven. David deed een stap terug en “… liet Hem de weg wijzen” (ECIW, W-155), zich terugtrekkend van alle investeringen in het ego en de wereld.

Een leven gegeven aan de Geest

In 1996 werd David geleid naar een klein huis in Cincinnati, Ohio, genaamd “The Peacehouse” (het Vredeshuis), waar hij mensen verwelkomde die een stap terug wilden doen uit de wereld, wilden delen in een leven gegeven aan de Geest, diep in de geest wilden gaan om het wonder van vergeving te ervaren, en om de Christus in zichzelf te ontdekken. Sindsdien zijn er gemeenschappen van het Living Miracles Center ontstaan in Utah, Canada, Spanje, Mexico en Australië.

Onder David’s levende demonstratie van het volledig volgen van Een Cursus in Wonderen, zijn degenen die toegewijd zijn aan Ontwaken samengekomen om de stappen te volgen die in ECIW worden beschreven om de denkgeest uit de wereld te halen en terug te brengen naar God. Zij sluiten zich aan bij David in het verspreiden van zijn compromisloze leringen via een uitgebreide internet ministry, audio/video media platforms, geschreven publicaties, inspirerende bijeenkomsten met gebruik van muziek en films voor Ontwaken, live-stream & online evenementen, en vele retraites en festivals over de wereld zoals het “Strawberry Fields Music Festival and Enlightenment Retreat” in Utah en het “Into the Kingdom” retraite in Nederland (2019).

David heeft zijn inzichten gedeeld op vele spirituele talkshows en radioprogramma’s. De vele forums waar David Hoffmeister vrijelijk zijn hart deelt, maken het mogelijk voor mensen met een diepe roeping om zich te verbinden, waar ze zich ook bevinden.

Voor hen die ernaar verlangen het wonder van vergeving te ervaren, en voelen dat verlichting in dit leven mogelijk is, is David Hoffmeister pure inspiratie. Zijn zachte houding en welbespraakte, compromisloze expressie raakt allen die luisteren.

Ontwaken vereist de ontmanteling van alles wat we gemaakt hebben als bedekking over het Licht dat “Ik Ben”. Zoals David Hoffmeister deed, moeten we de Heilige Geest uitnodigen om onze geest af te wikkelen van alle ideeën, concepten en overtuigingen – alles wat we denken te denken, en denken te weten – totdat alles wat overblijft de Liefde is die we zijn. David Hoffmeister’s leven is een levende demonstratie van de Ontwaakte Geest.