Intuïtief Leven

Over ons

David Hoffmeister

David Hoffmeister is bekend om zijn praktische toepassing van de non-dualistische leringen van Een cursus in wonderen. Hij is de demonstratie dat innerlijke vrede mogelijk is en de levende expressie van het principe “Onderwijzen is demonstreren”. De bevrijdende boodschap die hij vrijuit deelt is: “Laat de illusie van afscheiding los want alleen Liefde is echt; Liefde is alles wat er is, en het is nu hier.” Zijn helderheid over het doel van vergeving in spiritueel ontwaken is een waar geschenk voor iedereen die verlangt zijn ware Zelf te herinneren. 

David heeft met zijn stralende vreugde en heldere boodschap de harten van vele duizenden mensen over de hele wereld geraakt. Zijn leven is zijn boodschap.

David Hoffmeister profielfoto


“Als je tot die staat van het zien van de onmogelijkheid van dualiteit kunt komen, zul je zien dat je nooit iets ‘fout’ hebt gedaan in dit leven… en nooit iets ‘goed’ gedaan hebt! Deze wereld is het geloof dat tegenstellingen mogelijk zijn. Als je een staat van eenwording en zuivere Eenheid wilt bereiken, moet je zowel het positieve als het negatieve vergeven.”

~ David Hoffmeister

Living Miracles community

Sinds het begin van de jaren negentig voelde een groep studenten van Een cursus in wonderen zich aangetrokken tot David Hoffmeister vanwege zijn diepe liefde en toewijding aan de leringen van de cursus. In de loop der jaren is er een gemeenschap om hem heen ontstaan van mensen die zijn voorbeeld willen volgen. Deze gemeenschap is bekend geworden als de Living Miracles community en bestaat nu uit een bloeiende wereldwijde internet ministry

De Living Miracles community is toegewijd aan de ervaring van consistente vrede en geluk, en om het wonder van vergeving van ECIW op een praktische manier te leren en te leven. De community heeft slechts twee richtlijnen: geen ‘people-pleasing’ en geen privé-gedachten. Het gedeelde doel van vergeving wordt vooropgezet in de dagelijkse projecten en  vele samenwerkingen. 

De Living Miracles community biedt diepgaande en transformerende hulpmiddelen voor het herinneren van Gods liefde, zoals (online) retraites, bijeenkomsten, online programma’s, spirituele counseling en community connecties. Er zijn fysieke centra in Mallorca (Spanje), Mexico en Utah (VS), waaronder ook het enige op Een cursus in wonderen gebaseerd klooster in de wereld. 

 

We verwelkomen je met open armen!

 

Meer over de Living Miracles community op livingmiracles.org