Intuïtief Leven

Muziek

Om je aan over te geven en in op te gaan
Om je hart te laten openen

Muziek heeft een manier om het intellect te omzeilen en het hart te raken. Het is een hogere vorm van communicatie en brengt iets diep in ons in beweging dat ons herinnert aan onze ware Identiteit. 

Vind hieronder prachtig geïnspireerde muziek!

Living Miracles Studio

Living Miracles Studio is een platenlabel dat muziek ondersteunt die de praktijk van ware vergeving en de authentieke, levende ervaring van God weerspiegelen. Onze muziek is een middel om Liefde te inspireren door de praktische toepassing van Een cursus in wonderen en David Hoffmeister’s leer. Open je hart en laat deze muziek je inspireren. 

Erik Archbold

Sinds Erik in 2009 antwoord gaf op de roeping van zijn hart om een reizende muzikant voor God te worden, begon hij liedjes van de Heilige Geest te ontvangen. Erik was geleid om zijn muziek vrijelijk met de wereld te delen.


[Rhythm of the Soul, refrein
]
‘Cause now I’m living by the rhythm of the Soul, 
and it’s Calling me Home.
I’m giving up believing that I really know anything at all.
I’m forgiving myself for being afraid and running away.
I’m living by the rhythm of the Soul, 
and I trust I will be shown…
Which way to go, which to flow, which way to know…
Who I am, and Who I’ve always been.

Svava Kristín Love

In 2018 hoorde Svava in een meditatie de titel van haar eerste album Divine Essence en zag ze het beeld van de albumhoes. Dit album heeft 14 hemelse liedjes die je in een diepe meditatie kunnen brengen.

Svava’s tweede album The Light of Truth reflecteert een diepe genezingsreis. Svava ontving onverwachts alle nummers in mei 2020, behalve het titelnummer die ze ongeveer een jaar daarvoor ontving. Svava heeft het hele album zelf geproduceerd, geheel door ‘luisteren en volgen’ naar de innerlijke leiding van de Heilige Geest. Laat dit album een inspiratie zijn om te zien dat er geen grenzen zijn als we ons leven overgeven aan God om geleid te worden. 

Svava’s andere albums, zoals Prayers & Answersvind je op livingmiraclesstudio.bandcamp.com.

Jason Press (JP)

JP heeft zijn leven volledig gewijd aan dienstbaarheid en het volgen van de oproep van de Heilige Geest binnenin. Hier vind je twee van zijn albums; een album met prachtige, instrumentele meditaties en een met de originele soundtrack voor de documentaire Neem me mee. Laat je opgaan in de prachtige tonen van volledige overgave en aanwezigheid.

Al JP’s rustgevende muziek vind je op zijn pagina jasonpress.bandcamp.com.

Kirsten Buxton & Ricki Comeaux

Elk liedje op dit album is een diep gebed van het hart, zoals het titelnummer Quantum Love. Ricki’s liedjes drukken een diepe passie uit voor Ontwaken, en Kirsten’s liedjes zijn een ware uitnodiging om te rusten in God’s Liefde. 


[Quantum Love, refrein]

This Love’s beyond romantic
This Love, can not be contained
It’s bigger than the two of us
Dissolves walls and breaks the chains

Emily Alexander

Na een carrière na te streven als professioneel opera zangeres, verloor Emily haar passie hiervoor en kon ze letterlijk niet meer zingen. 

Nadat ze haar leven overgaf aan Jezus en het dienen van Gods Plan, werd ze zachtjes teruggeleid naar muziek in verschillende scenarios. Ze opende zichzelf om te zingen met een ander doel en haar prachtige stem is een waar geschenk dat diep in het hart reikt.

Emily heeft ook het prachtige opera lied “Nella Fantasia” gezongen in de Take Me Home documentaire. Vind meer informatie over Take Me Home hier.

Bezoek de Living Miracles Studio Bandcamp pagina voor meer inspirerende muziek,
begeleide meditaties en muzikale samenwerkingen! 

Resta Burnham

Eind 2001 begon Resta Burnham met een bezoek aan David in het “Peacehouse” in Cincinnatti (VS). Terwijl Resta al vele jaren spirituele liedjes ontving, leidde dit samengaan met David tot een explosie van muziek: bijna 100 liedjes in het eerste jaar van hun samenzijn. Het was voor Resta al snel duidelijk dat ze de muziek gratis moest weggeven. 

Hieronder zijn een aantal van Resta’s liedjes om te luisteren en te downloaden. Vind al Resta’s muziek voor download hier.

Music of Christ – Volume 1

12. The Forgotten Song


16. Heart of Christ

17. I Am Home

Music of Christ – Volume 2

04. Come Out Of Hell


08. Cradle Song

13. Dreamer Of The Dream

Music of Christ – Volume 3

02. Holiness


03. Laugh

05. Remember Me Gentle

Music of Christ – Volume 4

04. Sing Me Awake


08. I Surrender

20. Jesus’ song

Neda Boin

Neda heeft een prachtig album genaamd The Light Has Come die liedjes met teksten van Een cursus in wonderen bevat. Op dit album staat ook het lied Take Me Home dat de ’theme song’ van Frances Xu’s documentaire.

Lees meer over Neda en haar muziek op nedaboin.com.