Intuïtief Leven

Je wordt uit deze wereld geroepen (met Susannah)

Ik hoorde het lied Turning to Peace door Paul Schwarz voor het eerst tijdens een retraite in Nederland met David Hoffmeister in 2015. Het was mijn allereerste retraite. Ik kan me vrij weinig herinneren van de specifieke details, maar ik herinner me heel goed wat mijn ervaring was en welke gevoelens naar boven kwamen. Dit lied speelde voor het begin van de eerste sessie. Ik zat al in mijn stoel en volgens mij zat David in meditatie op een stoel op het podium. Volgens mij waren er nog niet veel mensen in de zaal, maar wie weet, ik kan de details best mis hebben. Wat ik me wel heel duidelijk herinner is toen dit lied begon te spelen spoelde er een golf van Weten over me heen, ik was Thuis. Ik wist dat dit het was, dit was waar ik naar verlangde, dit was mijn leven, mijn pad, mijn doel, en alles zou hierbij verbleken. Het was zo duidelijk – dit was waar ik heel mijn leven naar had gezocht. Het voelt alsof elke stap op dit pad enkel het wegwassen is van alle andere plannen en gedachten die binnen willen sluipen om deze zekerheid en volledige toewijding te vertroebelen. 

Wanneer ik naar dit lied luister, voel ik dat het me zo teder en liefdevol de wereld uit roept en me herinnert aan mijn werkelijke Thuis. Ik wens jou ook een diepe ervaring met dit lied. Dat het je naar binnen mag begeleiden en het verlangen naar God mag ontvlammen en zuiveren.

Sluit je ogen en laat je leiden.
🧡

Keer naar Vrede

(vertaald uit het Engels)

Geen wegen meer
Geen zeeën meer
Niet meer vluchten nu
Keer naar Vrede

Woorden zullen sterven
Gedachten zullen ophouden
Val stil
Keer naar Vrede

Liefde kan komen
Liefde kan weggaan
Raak me (aan)
Laat je redenen gaan

Ogen zullen sluiten
Harten zullen ontspannen
Handen vallen machteloos
Keer naar Vrede

Ren niet vrijuit
Blijf bij mij
Houdt wat gevonden is
En we zullen in vrede komen

Liefde kan verbleken
Wees niet bang
Hou me vast en hoor me ademen

Kijk niet terug
Kijk niet naar beneden
Ga niet op zoek naar afleiding

2 gedachten over “Je wordt uit deze wereld geroepen (met Susannah)”

  1. Dank je wel, Susannah, voor het delen van deze mooie ervaring en dit lied uiteraard. Het voelt warm rond mijn hart. 💝💕🙏

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *