Intuïtief Leven

Neem me mee

Geen privé-gedachten, geen mensen behagen

Een documentaire door Frances Xu over de reis van authentiek Ontwaken

‘Ik had geen idee welk ‘verhaal’ we gingen vertellen en vanaf het begin waren we het er allemaal over eens dat ik zou regisseren alleen op basis van de ‘innerlijke ingevingen’ die ik in gebed ontving.’

~ Frances Xu

Over de film

Neem me mee (originele titel Take Me Home) is een transformatieve documentaire over de reis van ontwaken door middel van vertrouwen, transparantie en relaties. Het legt de helende reis vast van een groep onbekenden die samenkomt in een modern klooster voor een maand lange retraite, de Tabula Rasa Mystery School. Dit klooster hanteert slechts twee richtlijnen: geen privé-gedachten en geen mensen behagen. Iedereen die hier komt wordt de kans gegeven om te leven volgens deze richtlijnen, en zich open te stellen voor authenticiteit en vertrouwen onder elkaar. 

Neem me mee laat het innerlijke werk van mensen die hun leven hebben toegewijd aan de leringen van Een cursus in wonderen en aan Ontwaken zien. De reis van Ontwaken is er een van het verruilen van duisternis voor licht en het aanvaarden van de Liefde die we zijn. Het laat zien dat wanneer we onze maskers afleggen en naar elkaar toegaan met de intentie om te vergeven, er genezing plaatsvindt. De film is een getuigenis van ‘de andere weg’ nemen en biedt een blik op hoe je een liefdevol en toch compromisloos leven kunt leiden.

Bezoek dit YouTube kanaal voor trailers, interviews, behind the scenes video’s, workshop recordings, en meer!


‘Alle personages en scènes spiegelen dynamieken 
die herkenbaar zijn in ieders ervaring. Ze zijn geen op zichzelf staande personages die hun eigen afzonderlijke reis maken. Ze zijn facetten van de ene geest die geneest. In die zin gaat de film niet over individuen, maar over de geest in het geheel die de reis maakt van het loslaten van het ego en het openstellen voor Waarheid en Liefde.

De film focust niet al te veel op de achtergrondverhalen, conflicten of drama’s waar de personages doorheen gaan. Hun problemen zijn niet uniek en alle problemen zijn uiteindelijk hetzelfde. Wat werkelijk van belang is, is het antwoord. En het is het antwoord dat het maken van deze film inspireerde.’

Lees meer over de film, het maken ervan en de personages in de Nederlandse persmap of bezoek de officiële website!

Het filmpakket

De documentaire is nu beschikbaar in de vorm van een filmpakket. Dit pakket is samengesteld om je een rijke en helende ervaring te bieden. Het bevat opnames van een retraite met David Hoffmeister en Frances Xu. De sessies bieden een volledige context waarin de diepgaande discussies een basis leggen om je te ondersteunen in een innerlijke transformatie

De film is beschikbaar met Nederlandse ondertiteling. De sessies met David en Frances zijn Engels gesproken en zeer binnenkort beschikbaar met Engelse ondertiteling. 

Kathaleen

Newton en ik zijn net terug van een 'Neem me mee' workshop wetende dat ons leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Het zien van de voorbeelden die jullie allemaal gaven, die aantonen wat er gebeurt als je 100% van de tijd leiding volgt, heeft me geïnspireerd om hetzelfde te doen. Ik bied zegeningen en dankbaarheid aan voor ieder die aanwezig was en een gemeenschappelijke roep van het hart deelde om THUIS te worden geleid. Gebeden van het hart worden beantwoord!

Cathy

Het is een ongelooflijke ervaring, zowel de film als de bijbehorende interviews en lessen in het filmpakket. Een oprecht dank je wel aan Frances Xu en het team voor het luisteren naar jullie innerlijke leiding en het inspireren van mij om hetzelfde te doen.

Shawn

Deze documentaire heeft me geholpen om eindelijk te 'zien' en te begrijpen wat 'er bestaan geen privé-gedachten' nu werkelijk betekent! Dank jullie!​

Mariam

Deze briljant mooie film gaat over thuiskomen in je hart. Dat is waar 'Een cursus in wonderen' echt over gaat. Deze film is een shortcut naar het hart.

Anthony

Ik wilde niet dat 'Neem me mee' eindigde. Het is een mooie en krachtige getuigenis van de waarheid.

Carol

Ik zou het graag nog eens zien. Er zit zoveel in. Het is zo rijk. Het is zo diep. Mijn hart is opengebarsten. Toen ik in de ogen van de mensen keek, waren we allemaal veranderd.