Intuïtief Leven

Ga dieper

   Ervaar ‘Een cursus in wonderen’ in jouw dagelijks leven

Een cursus in wonderen is een pad van spiritueel ontwaken door middel van relaties en vergeving. David Hoffmeister & de Living Miracles community hebben in de afgelopen jaren een reeks hulpmiddelen gedeeld om je te inspireren op jouw pad van ontwaken, innerlijke vrede en geluk.

Vind hier onze online evenementen, de documentaire Neem me mee door Frances Xu en een praktisch werkblad voor innerlijke vrede die je elke dag zelf en op iedere situatie kunt toepassen. 

Online evenementen  •  Documentaire  •   Werkblad   •   Online platforms


‘Relax, zink diep naar binnen en luister… 
Je hart zal je in de juiste richting sturen. Je hart zal je inspireren.
Er is niets anders dat je hoeft te weten.’

~ David Hoffmeister

— Online evenementen —

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de online evenementen met David Hoffmeister & de Living Miracles community.

We ontmoeten elkaar wekelijks voor een online filmworkshop (op zaterdag) en iedere maand voor een online retraite weekend. Samen duiken we dieper in de leringen en praktische toepassing van Een cursus in wonderen

Tijdens onze workshops en retraites is er vaak ruimte om je gebed of vraag te delen. De nadruk van onze evenementen ligt op het hebben van een directe ervaring van innerlijke vrede en rust. 

Vanaf hier loop je het pad van ontwaken niet meer alleen!

Neem me mee - film door Frances Xu

Neem me mee is een transformatieve documentaire over de reis van ontwaken door middel van vertrouwen, transparantie en relaties. 

Neem me mee legt de helende reis vast van een groep onbekenden die samenkomt in een modern klooster voor een maand lange retraite, de Tabula Rasa Mystery School. Dit klooster hanteert slechts twee richtlijnen: geen privé-gedachten en geen mensen behagen. Iedereen die hier komt wordt de kans gegeven om te leven volgens deze richtlijnen, en zich open te stellen voor authenticiteit en vertrouwen onder elkaar. 

De film is een getuigenis van ‘de andere weg’ nemen en het biedt een blik op hoe je een liefdevol en toch compromisloos leven kunt leiden. Het neemt je op een reis waarin de personages zich bevrijden van het onderdrukken en vermijden van moeilijke emoties.

— Instrument voor vrede —

Terwijl je in deze wereld denkt te leven, geloof je in de omstandigheden die je waarneemt. Je reageert op wat er met je gebeurt op basis van de emoties die je voelt. Je denkt dat de oorzaak van hoe je je voelt op het niveau van waarneming ligt. Dit is waar de reis terug moet beginnen. 

Het Instrument voor Vrede leidt je door een proces om je bewust te maken van je diepere, vaak onbewuste, overtuigingen en verlangens. Wanneer deze bewust worden, kun je ervoor kiezen om deze overtuigingen in twijfel te trekken om tot slot opnieuw te kiezen voor innerlijke vrede.

“Authentiek spiritueel ontwaken gaat door de duisternis van het geloof in het ego naar het innerlijke Licht.”
– David Hoffmeister

Online platforms (in het Engels)

YouTube

Spreaker

Spotify

Portaal

Movie Watcher’s Guide to Enlightenment

The Mystical Mind Training Program