Intuïtief Leven

Ga dieper

    Om Een cursus in wonderen te ervaren in de praktijk

Een cursus in wonderen is een prachtig pad van Ontwaken door middel van relaties en het toepassen van vergeving in de praktijk. David Hoffmeister & de Living Miracles community hebben in de afgelopen jaren een reeks hulpmiddelen opgezet om je te inspireren op jouw pad van Ontwaken. Hier vind je o.a. onze online evenementen, de documentaire Neem me mee door Frances Xu en een praktisch werkblad die je elke dag zelf en op iedere situatie kunt toepassen. Neem gauw een kijkje en neem contact met ons op mocht je vragen hebben!


“Relax, zink diep naar binnen en luister…Je hart zal je in de juiste richting sturen. Je hart zal je inspireren. Er is niets anders dat je hoeft te weten.”

~ David Hoffmeister

Neem me mee - film door Frances Xu

Neem me mee is een transformatieve documentaire over de reis van ontwaken door middel van vertrouwen, transparantie en relaties. Het legt de helende reis vast van een groep onbekenden die samenkomt in een modern klooster voor een maand lange retraite, de Tabula Rasa Mystery School. Dit klooster hanteert slechts twee richtlijnen: geen privé-gedachten en geen mensen behagen. Iedereen die hier komt wordt de kans gegeven om te leven volgens deze richtlijnen, en zich open te stellen voor authenticiteit en vertrouwen onder elkaar. 

De film is een getuigenis van ‘de andere weg’ nemen en het biedt een blik op hoe je een liefdevol en toch compromisloos leven kunt leiden. Het neemt je op een reis waarin de personages zich bevrijden van het onderdrukken en vermijden van moeilijke emoties.


“Alle personages en scènes spiegelen dynamieken 
die herkenbaar zijn in ieders ervaring. Ze zijn geen op zichzelf staande personages die hun eigen afzonderlijke reis maken. Ze zijn facetten van de ene geest die geneest. In die zin gaat de film niet over individuen, maar over de geest in het geheel die de reis maakt van het loslaten van het ego en het openstellen voor Waarheid en Liefde.

De film focust niet al te veel op de achtergrondverhalen, conflicten of drama’s waar de personages doorheen gaan. Hun problemen zijn niet uniek en alle problemen zijn uiteindelijk hetzelfde. Wat werkelijk van belang is, is het antwoord. En het is het antwoord dat het maken van deze film inspireerde.”

Neem me mee is nu beschikbaar als een filmpakket. Dit pakket is samengesteld om je een rijke en helende ervaring te bieden. Het bevat opnames van een retraite met David Hoffmeister en Frances Xu. De sessies bieden een volledige context waarin de diepgaande discussies een fundering leggen om je te ondersteunen bij een innerlijke transformatie

De film is beschikbaar met Nederlandse ondertiteling. De sessies van de retraite zijn Engels gesproken en zijn binnenkort ook beschikbaar met Engelse ondertiteling. 

Instrument voor vrede

Terwijl je in deze wereld denkt te leven, geloof je in de omstandigheden die je waarneemt. Je reageert op wat er met je gebeurt op basis van de emoties die je voelt. Je denkt dat de oorzaak van hoe je je voelt op het niveau van waarneming ligt. Dit is waar de reis terug moet beginnen. 

Er zijn niveaus of lagen in de denkgeest die bepalen wat je ervaart in het dagelijkse leven. Alle ‘oppervlakkige problemen’, die problemen in de vorm zijn, zijn gemaakt om jou af te leiden
zodat je niet naar binnen zult keren en de overtuigingen die je over de wereld hebt in twijfel zult trekken. In werkelijkheid ligt de oorzaak vanbinnen en het effect lijkt aan de buitenkant.

In werkelijkheid, ligt de oorzaak binnenin en het effect is aan de buitenkant. Je verlangen bepaalt je overtuigingen. Je overtuigingen bepalen je gedachten. Je gedachten bepalen je emoties en je emoties bepalen je waarnemingen.

Het Instrument voor Vrede leidt je door een proces om je bewust te maken van je diepere, vaak onbewuste, overtuigingen en verlangens. Wanneer deze bewust worden, kun je ervoor kiezen om deze overtuigingen in twijfel te trekken om tot slot opnieuw te kiezen voor innerlijke vrede.

“De waarheid wordt jou door je verlangen teruggegeven, zoals ze door je verlangen naar iets anders voor jou verloren ging.”
– T20.VIII.1

“Authentiek spiritueel ontwaken gaat door de duisternis van het geloof in het ego naar het innerlijke Licht.”
– David Hoffmeister

Een introductie tot het Instrument voor vrede

— Ga verder in het Engels —

Vanaf hier gaan de beschikbare hulpmiddelen over in het EngelsLaat de taal je niet tegenhouden of een barrière vormen wanneer je je geroepen voelt. Het enige dat je nodig hebt is bereidheid!

Online evenementen

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de online evenementen met David Hoffmeister & Living Miracles. 

Iedere maand komen we samen in een online retraite (in Zoom) met een toegewijde groep ECIW studenten voor een diepe ontmoeting en connectie, en om dieper te duiken in de praktische toepassing van vergeving. De weekenden bestaan uit vier sessies, waarvan één “All-Day Movie Workshop” met David Hoffmeister. Je wordt uitgenodigd om jouw vraag te stellen en je gebed te delen. Ontspan je en  ontvang de Liefdevolle boodschap van Heilige Geest.

Naast de retraites ben je welkom tijdens de “All-Day Movie Workshop” met David Hoffmeister, elke week op zaterdag. Na iedere workshop is er ruimte om je ervaring te delen in een ‘expressie sessie’ in een kleinere groep. We nodigen je heel graag uit om deel te nemen; het is een heel diepe en leuke ervaring!

Devotional stays​

David Hoffmeister & de Living Miracles community hebben een aantal centra over de wereld waar al vele jaren toegewijde mensen verwelkomd zijn om zich voor een periode onder te dompelen in de praktische toepassing van vergeving zoals die in Een cursus in wonderen wordt onderwezen. De focus ligt op de ervaring in plaats van op het conceptuele begrip van de principes van de cursus. Een devotional stay is een periode van diepe toewijding aan deze ervaring, en het doorzien en loslaten van de blokkades voor innerlijke vrede. 

Ons centrum in Mallorca, Spanje, verwelkomt diegenen die zich graag voor een periode willen verdiepen in deze ervaring. In ons centrum is een diepe erkenning van het voordeel van het brengen van illusies naar de Waarheid, in de context van samenleven. Een devotional stay is een kans om te leven met degenen die hun leven volledig aan één doel hebben gewijd en demonstraties zijn van het wonder van vergeving.

Een devotional stay is voor hen die een brandend verlangen hebben naar authentieke heling. Als je je diep geroepen voelt, nodigen we je uit om zorgvuldig alle informatie door te lezen. Sluit dit aan op het verlangen in je hart, dan nodigen we je uit om het aanvraagformulier in te vullen. In ons centrum wordt  voornamelijk Engels gesproken.

Mocht je graag willen komen voor een verblijf in een meer ontspannen setting, dan hebben wij de optie voor co-living. Co-living is een moderne vorm van gedeelde huisvesting voor gelijkgestemden om samen te wonen, samen te werken en hun ervaringen te delen. De grootste waarde van een co-living verblijf is de toegang tot de community. Co-living is voor diegenen die waarde hechten aan een community van gedeelde harten en geesten. Voor een informatiepakket over de co-living opties, stuur een e-mail (in het Engels) naar Emily Alexander: info@livingmiracles.eu.

Wil je graag lezen over directe ervaringen van een devotional stay of co-living verblijf? Neem dan een kijkje op onze testimonials pagina.

En meer...

YouTube

Spreaker

Spotify

Portaal

Movie Watcher’s Guide to Enlightenment

The Mystical Mind Training Program