Intuïtief Leven

Online evenementen

Weekend retraites & workshops

Registreer voor een online evenement met David Hoffmeister & de Living Miracles community! Er zijn maandelijkse weekend retraites en wekelijkse online movie workshops, gehouden in Zoom – een heel simpel online platform waardoor je eenvoudig kan deelnemen!

Een voorproefje van deze weekenden:

Online weekend retraites
Onze online retraite weekenden zijn ontzettend hartverwarmend, eye-opening, en tegelijkertijd erg praktisch!

David en leden van de Living Miracles community delen hun ervaring in het toepassen van de leringen van 
Een cursus in wonderen. Je hoort vele praktische en diepgaande voorbeelden vanuit hun dagelijks leven hoe je kunt leven vanuit je intuïtie en het verleden werkelijk los kunt laten.

De retraites zijn inclusief een ‘All-Day Movie Workshop’ (zie meer info beneden), live muziek, en voldoende ruimte om een vraag te stellen of te delen vanuit je hart. Ook leer je een wereld-wijde community van toegewijde
Een cursus in wonderen studenten kennen.

Ontspan en ontvang
 de liefdevolle boodschap van je Zelf! Bekijk de kalender hier.

Film workshops
Naast de maandelijkse retraites ben je iedere zaterdag welkom om deel te nemen aan een film workshop genaamd ‘All-Day Movie Workshop’. Elke film wordt gepresenteerd door David Hoffmeister of een lid van de Living Miracles community, gepaard met diep film commentaar vanuit de principes van de Cursus.

Na iedere workshop heb je de kans om in kleinere groepen  je ervaring te delen in een gefaciliteerde ‘expressie sessie’. We nodigen je heel graag uit om deel te nemen; het is een heel diepe en leuke ervaring, een geweldige manier om films te gebruiken voor het doel van Ontwaken!

Deze workshop start iedere zaterdag om 17:00uur NL tijd. Voor meer informatie bezoek deze pagina.

Laat de Engelse taal je niet tegenhouden wanneer je je geroepen voelt! Het enige dat je nodig hebt, is bereidheid.

Gratis evenementen

‘The Heart of Mysticism’ – Woensdag 19 mei met David Hoffmeister & Frances Xu

Mysticisme gaat over liefde, en liefde gaat over eenheid. Het leven van een mysticus is er een van toewijding om alleen de Stem voor God te volgen. Het gaat over huidige vreugde en huidige verbondenheid.

De doelen zijn eeuwige innerlijke vrede en de humor, zachtheid, geluk, vrijheid en vreugde die uit een deze staat van zijn voortvloeien. Mysticisme leert meesterschap door liefde en mededogen en vriendelijkheid, en elke dag is als een schilderij vol mogelijkheden om de Liefde van God uit te breiden.

Dit gratis online evenement wordt gehouden in Zoom en start om 17:00uur NL tijd. Klik hier voor meer informatie en om te registeren! (Registratie binnenkort open!)

“Door heel het Zoonschap weerklinkt het lied der vrijheid, als vreugdevolle echo van jouw keuze. Jij hebt je met velen in het heilig ogenblik verbonden, en zij hebben zich verbonden met jou.” ~ ECIW (T-17.V)

Podcasts - Living Miracles community

Out of the Blue Comes Frances Xu

Deze podcast biedt inzicht in de innerlijke werking van de denkgeest op weg naar vergeving en spiritueel ontwaken. 

In elke aflevering duiken Frances Xu en haar gasten in de praktische aspecten van de spirituele reis. Ze delen diepe en intieme discussies over een scala aan onderwerpen, waaronder relaties en community.  

Luister hier naar alle afleveringen.

Into the Mystic met Svava Love

Svava’s podcast ‘Into the Mystic’ is een diepe roeping voor iedereen om zich aan te sluiten in het licht van de waarheid. 

In elke aflevering zal Svava de luisteraar begeleiden in een ervaring met behulp van geschriften, gedichten, muziek, mediaties of praten over mystieke onderwerpen. Elke aflevering is een uitnodiging  in een mystieke ervaring. 

Beluister alle afleveringen hier.

Eerdere evenementen in Nederland

Into the Kingdom retraite Nederland (2019)

In oktober 2019 genoten we van een week lange retraite met David Hoffmeister, de Living Miracles community en bijna 170 geliefden en toegewijde ECIW studenten vanuit Nederland en de hele wereld. 

Een aantal sessies zijn beschikbaar gemaakt op YouTube. Je kunt de volledige afspeellijst hier vinden.