Intuïtief Leven

Online evenementen

Een cursus in wonderen evenementen met David Hoffmeister en de Living Miracles community

 

“Jezelf liefhebben betekent jezelf genezen, en je kunt niet een deel van jou als ziek waarnemen en tevens je doel bereiken. Broeder, wij genezen tezamen zoals wij tezamen leven en tezamen liefhebben.”

~ Een cursus in wonderen (T-11.VIII)

Weekend retraites & film workshops

Hier vind je alle evenementen gehouden door David Hoffmeister & de Living Miracles community. De focus van onze evenementen is om te verdiepen in de ervaring en praktijk van Een cursus in wonderen en te komen tot een consistente ervaring van vreugde en innerlijke vrede. Alle evenementen zijn in het Engels.

Online weekend retraites
Iedere eerste volledige weekend van de maand ben je uitgenodigd om deel te nemen aan ons online retraite (via Zoom) samen met een toegewijde groep ECIW studenten  vanuit de hele wereld. Iedere maand komen we samen voor een diepe ontmoeting en connectie, duiken we dieper in de praktische toepassing van vergeving en delen we onze ervaringen van vreugde en wonderen! 

David en leden van de Living Miracles community delen diepe leringen vanuit de Cursus, delen hun eigen ervaringen, inspirerende (live) muziek, een film op zaterdag en er wordt je voldoende ruimte geboden om je vraag te stellen of gebed te delen.

Ontspan je en ontvang de Liefdevolle boodschap vanuit je Zelf. Bezoek onze kalender hier.

Film workshops
Naast de maandelijkse retraites ben je iedere zaterdag welkom om deel te nemen aan een film workshop genaamd ‘All-Day Movie Workshop’. Elke film wordt gepresenteerd door David Hoffmeister of een lid van de Living Miracles community, gepaard met diep film commentaar vanuit de principes van de Cursus.

Na iedere workshop heb je de kans om in kleinere groepen  je ervaring te delen in een gefaciliteerde ‘expressie sessie’. We nodigen je heel graag uit om deel te nemen; het is een heel diepe en leuke ervaring, een geweldige manier om films te gebruiken voor het doel van Ontwaken!

Deze workshop start iedere zaterdag om 17:00uur NL tijd. Voor meer informatie bezoek deze pagina.

Bekijk deze video met inspirerende testimonials over het gebruik van films voor Ontwaken!

Laat de Engelse taal je niet tegenhouden wanneer je je geroepen voelt! Het enige dat je nodig hebt is bereidheid.

Gratis evenementen

‘The Heart of Mysticism’ – Woensdag 19 mei met David Hoffmeister & Frances Xu

Mysticisme gaat over liefde, en liefde gaat over eenheid. Het leven van een mysticus is er een van toewijding om alleen de Stem voor God te volgen. Het gaat over huidige vreugde en huidige verbondenheid.

De doelen zijn eeuwige innerlijke vrede en de humor, zachtheid, geluk, vrijheid en vreugde die uit een deze staat van zijn voortvloeien. Mysticisme leert meesterschap door liefde en mededogen en vriendelijkheid, en elke dag is als een schilderij vol mogelijkheden om de Liefde van God uit te breiden.

Dit gratis online evenement wordt gehouden in Zoom en start om 17:00uur NL tijd. Klik hier voor meer informatie en om te registeren! (Registratie binnenkort open!)

“Door heel het Zoonschap weerklinkt het lied der vrijheid, als vreugdevolle echo van jouw keuze. Jij hebt je met velen in het heilig ogenblik verbonden, en zij hebben zich verbonden met jou.” ~ ECIW (T-17.V)

Podcasts - Living Miracles community

Out of the Blue Comes Frances Xu

Deze podcast biedt inzicht in de innerlijke werking van de denkgeest op weg naar vergeving en spiritueel ontwaken. 

In elke aflevering duiken Frances Xu en haar gasten in de praktische aspecten van de spirituele reis. Ze delen diepe en intieme discussies over een scala aan onderwerpen, waaronder relaties en community. Afleveringen van de show worden elke donderdag uitgezonden om 17:00uur ’s avonds NL tijd. Luister hier naar alle afleveringen.

Into the Mystic met Svava Love

Svava’s podcast ‘Into the Mystic’ is een diepe roeping voor iedereen om zich aan te sluiten in het licht van de waarheid. 

In elke aflevering zal Svava de luisteraar begeleiden in een ervaring met behulp van geschriften, gedichten, muziek, mediaties of praten over mystieke onderwerpen. Elke aflevering is een uitnodiging  in een mystieke ervaring. 

Beluister alle afleveringen hier.

Eerdere evenementen in Nederland

Into the Kingdom retraite Nederland (2019)

In oktober 2019 genoten we van een week lange retraite met David Hoffmeister, de Living Miracles community en bijna 170 geliefden en toegewijde ECIW studenten vanuit Nederland en de hele wereld. 

Een aantal sessies zijn beschikbaar gemaakt op YouTube. Je kunt de volledige afspeellijst hier vinden.