Intuïtief Leven

Online evenementen

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland.

Gratis evenementen

‘The Heart of Mysticism’ – Woensdag 19 mei met David Hoffmeister & Frances Xu

Mysticisme gaat over liefde, en liefde gaat over eenheid. Het leven van een mysticus is er een van toewijding om alleen de Stem voor God te volgen. Het gaat over huidige vreugde en huidige verbondenheid.

De doelen zijn eeuwige innerlijke vrede en de humor, zachtheid, geluk, vrijheid en vreugde die uit een deze staat van zijn voortvloeien. Mysticisme leert meesterschap door liefde en mededogen en vriendelijkheid, en elke dag is als een schilderij vol mogelijkheden om de Liefde van God uit te breiden.

Dit gratis online evenement wordt gehouden in Zoom en start om 17:00uur NL tijd. Klik hier voor meer informatie en om te registeren! (Registratie binnenkort open!)

“Door heel het Zoonschap weerklinkt het lied der vrijheid, als vreugdevolle echo van jouw keuze. Jij hebt je met velen in het heilig ogenblik verbonden, en zij hebben zich verbonden met jou.” ~ ECIW (T-17.V)

Podcasts - Living Miracles community

Out of the Blue Comes Frances Xu

Deze podcast biedt inzicht in de innerlijke werking van de denkgeest op weg naar vergeving en spiritueel ontwaken. 

In elke aflevering duiken Frances Xu en haar gasten in de praktische aspecten van de spirituele reis. Ze delen diepe en intieme discussies over een scala aan onderwerpen, waaronder relaties en community.  

Luister hier naar alle afleveringen.

Into the Mystic met Svava Love

Svava’s podcast ‘Into the Mystic’ is een diepe roeping voor iedereen om zich aan te sluiten in het licht van de waarheid. 

In elke aflevering zal Svava de luisteraar begeleiden in een ervaring met behulp van geschriften, gedichten, muziek, mediaties of praten over mystieke onderwerpen. Elke aflevering is een uitnodiging  in een mystieke ervaring. 

Beluister alle afleveringen hier.

Eerdere evenementen in Nederland

Into the Kingdom retraite Nederland (2019)

In oktober 2019 genoten we van een week lange retraite met David Hoffmeister, de Living Miracles community en bijna 170 geliefden en toegewijde ECIW studenten vanuit Nederland en de hele wereld. 

Een aantal sessies zijn beschikbaar gemaakt op YouTube. Je kunt de volledige afspeellijst hier vinden. 

Laat de Engelse taal je niet tegenhouden wanneer je je geroepen voelt! Het enige dat je nodig hebt, is bereidheid.