Intuïtief Leven

Een cursus in wonderen werkboek lessen toelichting David Hoffmeister

Een cursus in wonderen werkboek lessen, toelichtingen David Hoffmeister

De toelichtingen op Een cursus in wonderen werkboek lessen 1-108 van David Hoffmeister zijn nu beschikbaar in het Nederlands ingesproken!

Vind hier de volledige YouTube afspeellijst.

Deze ECIW les toelichtingen zijn vorig jaar naar het Nederlands vertaald en gedeeld als geschreven blogs. Zie alle blogs hier.

Een cursus in wonderen werkboek lessen toelichting David Hoffmeister


De vertalingen zijn met veel aandacht en liefde ingesproken door Lilo Nickmans. Hier is een kort bericht waarin ze haar inspiratie deelt voor dit project:

Het inspreken van David’s toelichtingen was zo’n grote hulp om me nog dieper te verzinken in de dagelijkse lessen van ECIW. Niet alleen door David’s geweldig duidelijke en rustgevende woorden, maar ook door de lessen die er voor mij opdoken. In het lezen van David’s woorden voelde ik dat er maar 1 keuze was, en dat was om de Spirit te laten spreken, anders kon ik de woorden gewoon niet voelen in mijn hart en voelde het lezen zwaar en doods aan. 

Het was altijd erg duidelijk wanneer ik niet aanwezig was met de Spirit. Ik nam dan altijd een moment van stilte om naar binnen te keren en mijn focus terug op de Spirit te richten. Vervolgens kon ik dan weer verder lezen. 

Ik kwam dan ook steeds weer in contact met een diep, krachtig en bevrijdend gevoel, alsof de woorden voor de eerste keer door mij heen gesproken werden. Dat was erg prachtig en hart-openend. Dus dit project was een groot geschenk voor mij, mijn innerlijke heling en het versterken van mijn connectie met de Spirit, waarvoor ik erg dankbaar voor ben. 

Ik hoop dat David’s geschenk op deze manier ook voor jou verhelderende en transformerende momenten kan brengen. 

Met alle liefde,
Lilo

Geniet van deze meditatieve audio’s. Ga hier naar de YouTube afspeellijst

Veel liefs 🌷
Living Miracles Nederland

Naast een afspeellijst met Een cursus in wonderen werkboek lessen hebben we vele andere video’s op ons YouTube kanaal. Dit zijn video’s met David Hoffmeister in het Engels met Nederlandse ondertiteling. Bezoek ons YouTube kanaal hier.

2 gedachten over “Een cursus in wonderen werkboek lessen, toelichtingen David Hoffmeister”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *