Intuïtief Leven

Werkboek les toelichtingen – een update!

Dankjewel voor jullie enthousiasme!

Wow, wat hebben we ontzettend veel mooie reacties gehad op David’s werkboek les toelichtingen! We zijn heel dankbaar voor al jullie berichtjes, enthousiasme en transparantie.  🌷

In eerste instantie was de inspiratie om de eerste 25 werkboek les toelichtingen van David te vertalen. Deze hebben we dan ook iedere dag – op de kalenderdag – met je kunnen delen.

Nu hebben we heel mooi nieuws! We gaan nog wat langer door met deze vertalingen!

Er vindt wel een kleine wijziging plaats in het tempo waarop we deze toelichtingen gaan publiceren: ze zullen meer spontaan worden gedeeld in plaats van één blog per dag.

Geen zorgen! Je kunt de werkboek les toelichtingen altijd in de categorie genaamd “Werkboek lessen” terugvinden met de laatst gepubliceerde toelichting bovenaan. Je bent van harte welkom om hier regelmatig een kijkje te nemen en jouw les op te zoeken.

Dit alles maakt plaats – voor ons kleine team – om ook nieuw vertaalde ‘Vraag en antwoord’ blogs van David met je te delen, alsook om aandacht te geven aan nieuwe video vertalingen. 

Nogmaals dank voor al jullie prachtige berichten! We blijven graag van je horen en met je in contact. 💌

11 gedachten over “Werkboek les toelichtingen – een update!”

  1. Ik ben ook erg dankbaar voor deze mooie blogs! En Linda, ook superdank voor dat je me gisteren in het panel herinnerde aan wat David inderdaad zei in Baarlo: be a turtle for God. Dat het niet allemaal zo snel hoeft. Dat we mogen ontspannen. Die reminder had ik net even nodig. Dank!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *