Intuïtief Leven

Een cursus in wonderen les 96

ECIW werkboek les 96

Verlossing komt vanuit mijn ene Zelf.

Een cursus in wonderen werkboek lessen met gebed van David Hoffmeister

Vandaag openen wij ons hart voor God, onbevreesd voor de genezing, onbevreesd voor de Verzoening en onbevreesd voor de verlossing (T13.III). Vandaag zullen we niet langer bang zijn voor de Heilige Geest, de Stem die namens God spreekt en die ons naar de kalme, rustige stilte leidt die ons natuurlijke zijn is. 

Vandaag geven wij ruimte aan liefde. Vandaag beschermen we niet langer oordeel en chaos. We zullen de wanordelijke staat van denken niet verdedigen. Vandaag zijn we niet bang voor liefde. Niet langer zullen we een verwoede zoektocht houden naar betekenisloze bezigheden en doelen, betekenisloze situaties, betekenisloze ambities. In plaats daarvan zullen wij ontspannen en diep wegzinken in de stilheid die onze heilige denkgeest is. 

Vandaag zullen wij gemakkelijk liefhebben en de onmogelijkheid van haat en aanval achter ons laten. Vandaag worden wij naar huis geroepen. Vandaag openen wij ons in ons hart om God te ontmoeten en ons Zelf te herkennen zoals God ons geschapen heeft. Wij gaan onze verlossing niet buiten onze denkgeest zoeken. 

We herinneren onszelf er vandaag steeds weer aan: ‘Verlossing komt vanuit mijn ene Zelf.’ Ik kan mijn verlossing niet vinden in tegenstellingen. Ik kan mijn verlossing niet vinden in conflicten. Vrede aan mijn denkgeest. Vandaag komt verlossing vanuit mijn ene Zelf.  

Verlossing komt vanuit mijn ene Zelf. 

Amen.

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 95  

Les 97  →  

2 gedachten over “ECIW werkboek les 96”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *