Intuïtief Leven

Een cursus in wonderen les 90

ECIW werkboek les 90

Herhaling lessen 79 -80

Een cursus in wonderen werkboek lessen met gebed van David Hoffmeister

Vandaag openen wij ons hart en onze denkgeest voor het zinnige leerplan (T12.V), een leerplan van kracht, verbondenheid, consistentie, vrede, liefde, vreugde en geluk. 

Vandaag geloven we, zien we in, dat aanval onmogelijk is, dat het onmogelijk is om jezelf of God aan te vallen, dat aanval geen gevolgen heeft. Aanval heeft nooit enig gevolg gehad. Door onze onkwetsbaarheid te aanvaarden, erkennen wij dat aanval nooit gevolgen heeft gehad. Zo demonstreren we dat er in werkelijkheid niets is gebeurd. 

Wij aanvaarden de Verzoening, het weten dat de afscheiding van God nooit heeft plaatsgevonden. De liefde van de Heilige Geest is onze kracht. De enige manier waarop ik volmaakte liefde kan ervaren is door te vergeven. 

Vandaag zal ik de Leraar, de Heilige Geest, volgen die alle beperkte middelen overstijgt. De Heilige Geest wordt mijn Hulpbron. Het leerplan van de Heilige Geest kan niet falen. Gods plan voor mijn verlossing kan niet falen. Vandaag aanvaard ik dat feit. 

Vandaag, nu, neem ik ontslag als mijn eigen leraar, en beloof ik de Gids te volgen die de weg kent, de weg naar het Koninkrijk der Hemelen vanbinnen. 

 

Laat me inzien wat het probleem is, zodat het kan worden opgelost. 

Laat me inzien dat mijn problemen zijn opgelost. 

Amen.

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 89  

Les 91  →  

1 gedachte over “ECIW werkboek les 90”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *