Intuïtief Leven

Een cursus in wonderen les 82

ECIW werkboek les 82

Herhaling lessen 63 -64

Een cursus in wonderen werkboek lessen met gebed van David Hoffmeister

Vandaag openen we ons voor vergeving, waarbij we elke egogedachte opgeven. We openen ons voor onze functie: zien door het wonder, vergeving naar alles uitbreidend. 

‘Helderheid maakt per definitie verwarring ongedaan, en met licht naar de duisternis kijken lost haar onvermijdelijk op.’ (T11.V) 

Vandaag weet ik weer: ‘Alle macht komt van God. Wat niet van Hem komt, heeft niet de macht ook maar iets te doen.’ 

Vandaag laat ik alle geloof in de dynamiek van het ego achter me. Vandaag kies ik schepping boven persoonlijke autonomie. Ik kies vergeving boven het vasthouden aan grieven. Ik laat alle geloof in ego-autonomie los – dit blokkeert mijn Zelf van het gewaarzijn te leven in God. 

Vandaag zal ik afhankelijk zijn van God, en al het andere laten gaan, al het andere laten wegvallen. Ik zal me vandaag niet door angst laten misleiden. Ik zal mij de liefde herinneren, en niets vrezen. Vandaag aanvaard ik het geluk dat God mij schenkt, en herinner ik me mijn gezamenlijke wil – verbonden met de Vader. Vandaag aanvaard ik wat de Heilige Geest aanbiedt. 

 

Het licht van de wereld brengt elke denkgeest vrede door mijn vergeving. 

Laat me mijn functie niet vergeten. 

Amen.

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 81  

Les 83  →  

2 gedachten over “ECIW werkboek les 82”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *