Intuïtief Leven

Een cursus in wonderen les 77

ECIW werkboek les 77

Ik heb recht op wonderen.

Een cursus in wonderen werkboek lessen met gebed van David Hoffmeister

Vandaag aanvaarden we onze functie van wonderdoener. Wij aanvaarden die door te zeggen: ‘Ik heb recht op wonderen.’ Wij zullen niet langer de god van de ziekte aanbidden. Wij zullen God de Vader niet langer verloochenen. 

Vandaag halen wij onze denkgeest weg van het tijdelijke, van het vergankelijke, van alle voorbijtrekkende beelden van tijd en ruimte, verleden en toekomst. Wij zullen niet gehoorzamen aan de rituelen van de god van de ziekte (T10.V). 

Wij zullen geen godslastering plegen door een vervangende werkelijkheid te aanvaarden in plaats van de werkelijkheid die God voor ons geschapen heeft – eeuwig, onveranderlijk, liefdevol, vreugdevol. Wij zullen onze eigen Identiteit niet ontkennen. Wij zijn niet in staat om onze eigen werkelijkheid als de Christus te ontkennen. Daarom zijn wij niet tot projectie in staat. Wij aanvaarden onze werkelijkheid. Wij willen ons nergens van ontdoen. We willen alleen datgene uitbreiden wat we zijn: Liefde. 

Vandaag zullen wij niemand of iets als ziek of verkeerd zien. Vandaag zullen wij geen fouten zien, aangezien er geen fouten zijn, aangezien wij zijn wie wij zijn: een kind van God, een volmaakte schepping van een liefhebbende Vader. Er kan geen vergissing zijn in onze Identiteit, wat betekent dat er in niets een vergissing kan zijn. Vandaag aanvaarden we de liefde die we zijn. Ik hou van God, God houdt van mij, en ik ben zoals God mij geschapen heeft. Ik ben overal. Ik ben op geen enkele manier beperkt of begrensd. Ik ben niet in staat tot lijden. Ik ben niet in staat om fouten te maken. Ik heb recht op wonderen. Dit is een viering. En ik zal het vandaag vieren. 

Vandaag verklaar ik dat wonderen mijn recht zijn en het recht van iedereen en alles. Er zijn geen grotere wonderen of kleinere wonderen. Wonderen gehoorzamen niet aan de wetten van deze wereld. Zij volgen alleen uit de wetten van God. Wonderen zijn er niet voor sommigen wel en voor anderen niet. Als ik wonderen uitbreid, zullen wonderen iedereen en alles zegenen. 

‘Ik zal wonderen niet inruilen voor grieven. Ik wil enkel wat mij toebehoort. God heeft bepaald dat wonderen mijn recht zijn.’ 

 

Ik heb recht op wonderen. 

Amen.

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 76  

Les 78  →  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *