Intuïtief Leven

Een cursus in wonderen les 69

ECIW werkboek les 69

Mijn grieven verbergen het licht van de wereld in mij.

Een cursus in wonderen werkboek lessen met toelichting van David Hoffmeister

Vandaag laten we het geloof in de ongenezen genezer los (T9.V). We moeten ervaren wat we kunnen geven. We moeten ervaren wat we kunnen uitbreiden. Het licht van de wereld moet ervaren worden voor we het kunnen uitbreiden. Ik moet met zekerheid de Denkgeest kennen die in mij is om dit geschenk te kunnen uitbreiden. Er is geen andere manier.

Alle vormen van de ongenezen genezer zijn het geloof dat fouten mogelijk zijn. Dit zijn de vormen van het geloof dat duisternis werkelijk is, dat vergissing werkelijk is, dat het kwaad werkelijk is – en dit is niet waar.

Vandaag aanvaard ik de waarheid over mijzelf, opdat ik kan zegenen en genezen en troosten. Ik heb geen andere functie vandaag, of ooit. Ik heb geen ander doel of andere betekenis. Ik kan geen onwerkelijke overtuigingen delen. Ik kan alleen de gedachten van God delen.

Vandaag verenig ik me met de Heilige Geest. Ik kijk voorbij alle substituten voor genezing, en open mij voor het licht dat in mij is, dat zich door mij heen beweegt, opdat ik mag beseffen dat ik het licht ben. God heeft gezegd: ‘Er zij licht.’ Vandaag erken ik dit licht. Dit licht is de Bron van genezing. Vandaag laat ik het licht zijn. Ik laat de genezing zijn, wetende dat de Heilige Geest de enige Therapeut is.

De Heilige Geest maakt genezing helder in elke situatie waarin Hij de Gids is. Vandaag laat ik Hem Zijn functie vervullen, wetende dat Hij mij precies zal zeggen wat ik moet doen om te helpen wie Hij maar voor hulp naar me toe stuurt. De Heilige Geest zal door mij heen spreken als ik dat toesta.

Nogmaals, vandaag laat ik genezing zijn. Ik erken: ‘Aan hun vruchten zult gij hen kennen, en zullen zij zichzelf kennen.’ Zink naar binnen om het licht in je te bereiken; zink naar binnen voorbij de sluier van duisternis die het licht verbergt. Vandaag is verlossing ons enige doel. Mijn grieven verbergen het licht van de wereld in mij. Vandaag zal ik ze laten gaan. Amen.

 

Mijn grieven verbergen het licht van de wereld in mij. 

Amen. 

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 68  

Les 70

  →  

1 gedachte over “ECIW werkboek les 69”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *