Intuïtief Leven

ECIW werkboek les 64

Laat me mijn functie niet vergeten.

Een cursus in wonderen werkboek lessen met gebed van David Hoffmeister

Vandaag worden we er door de tekst (T8.IX) aan herinnerd dat gecorrigeerde waarneming, verenigd gewaarzijn, onze genezing is. We worden eraan herinnerd dat genezing niet van het lichaam is, dat alleen waarneming kan worden genezen. 

Het lichaam is niet het eigenlijke doelwit van genezing – de denkgeest is het eigenlijke doelwit van genezing. En dus vragen wij de Heilige Geest ons de juiste waarneming van het lichaam te leren. Wij zijn bereid alle vervormde waarneming los te laten en geheelde of heelgemaakte waarneming te ervaren, te leven vanuit een holistisch perspectief op de wereld, lineaire tijd los te laten en ons te openen voor geheelde waarneming en vervolgens voor de eeuwigheid, de werkelijkheid. 

Vandaag voldoen we aan de condities van genezing. Dat is ons kleine deel. Jezus zegt ons: ‘Alleen dit deel is aan jou. De rest zorgt voor zichzelf. Jij hoeft zo weinig te doen omdat jouw kleine deel zo machtig is dat het jou het geheel zal brengen. Aanvaard dan ook jouw kleine deel, en laat het geheel jou toebehoren.’ 

We laten onze dromen gebruiken voor genezing en heelheid. Vandaag zullen we ons onze functie herinneren. We zullen het idee voor vandaag zo vaak gebruiken als nodig is – vele, vele, vele malen gedurende de dag; alles loslaten wat de ogen van het lichaam lijken te zien; alle vormen van verzoeking opgeven, ons openstellen voor het nieuwe doel dat de Heilige Geest ons biedt, ons doel van vergeving. We zeggen de gedachte van vandaag zo vaak als nodig is: 

Laat me mijn functie niet vergeten.

Amen.

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 63  

Les 65  →  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *