Intuïtief Leven

Een cursus in wonderen werkboek les 63

ECIW werkboek les 63

Het licht van de wereld brengt elke denkgeest vrede door mijn vergeving.

Een cursus in wonderen werkboek lessen met gebed van David Hoffmeister

Dus onze leringen uit de tekst (T8.VIII) en les 63 wijzen allemaal op een holografisch universum, een holografische kosmos. Wanneer je in gedachten vergeeft, zie je alles als een geheel. In vergeving is er geen verschil tussen het geheel en het deel. Alles is alomvattend, universeel zonder einde. Alles is oneindig want de denkgeest is oneindig. 

Vandaag leggen we het verband tussen vergeving en het zien van een compleet nieuwe wereld, de werkelijke wereld, de gelukkige droom die ons terugleidt naar de eeuwigheid. We eren het besef dat het lichaam een middel is om de waarneming te verruimen en het geheel te zien. Het lichaam is geen doel. Er kan niets voor het lichaam worden gedaan, maar de denkgeest die de Heilige Geest volgt, kan het lichaam gebruiken als een middel om holistische waarneming te ervaren, ware waarneming, de werkelijke wereld. 

Dus vandaag stellen we ons open voor deze functie van vergeving. We zien dat onze functie van vergeving licht brengt aan iedereen en alles. We zien dat er geen denkgeest los is van onze denkgeest. Zolang we geloven in mensen en in afzonderlijke denkgeesten, erkennen we dat onze functie genezing brengt aan alle denkgeesten, en aan het genezende besef dat alles denkgeest is, dat er niets buiten de denkgeest is, niets voorbij de denkgeest. 

Wij oefenen vandaag bij elke gelegenheid het verband tussen onze functie en de verlossing van de wereld. Vergeving is het middel dat God heeft bestemd voor de verlossing van de wereld. Wij oefenen in alle ernst: 


Het licht van de wereld brengt elke denkgeest vrede door mijn vergeving. 

Amen.

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 62  

Les 64  →  

5 gedachten over “ECIW werkboek les 63”

 1. Een cursus in wonderen

  Hi allemaal,

  We gaan de deze week een series schilderijen combineren met de les van de dag. Deze schilderijen zijn gemaakt door een dierbare vriend uit Brazilië, Enrique Aravena. Er is een prachtige samenwerking ontstaan tussen Enrique, David en onze community waarin een groep vrijwilligers de citaten van David en de schilderijen van Enrique aan het combineren zijn.

  Als je het in je hart 💛 voelt om Enrique’s werk te steunen middels een donatie, ga dan naar:
  https://www.paypal.com/donate/?business=aravenart%40gmail.com&item_name=%20Your%20donation%20helps%20my%20art%20to%20continue%20to%20remind%20us%20that%20we%20are%20One%20in%20Love%20and%20Light.&currency_code=USD&fbclid=IwAR08rRQI0xmwagynHxs-6OeYrfLopdjjVfhZ_AEKLOz6w_V6nIjW4RVZlTA

  Je kunt ook Enrique’s schilderijen 🎨 rechtstreeks kopen via deze link:
  https://fineartamerica.com/art/enrique+aravena

  Dankjewel en veel liefs! 🌷

 2. Ben zelf schilder en geniet van zijn werk ,kan de donatie ook op een andere manier gegeven worden b.v. via jullie ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *