Intuïtief Leven

ECIW werkboek les 55

Herhaling lessen 21 - 25

Een cursus in wonderen werkboek lessen met gebed van David Hoffmeister

Vandaag stellen we ons opnieuw open voor visie, beginnend met ‘Ik ben vastbesloten de dingen anders te zien’. De wereld van gefragmenteerde waarneming, van individuele, unieke beelden en geluiden is niet mijn thuis, is niet mijn bestemming. 

Vandaag verzink ik in stilte naar binnen, sluit mijn ogen, overdenk deze gedachten, laat los, laat God me nu meenemen. Ik heb scheppingen die ik samen met God als medeschepper heb geschapen; deze scheppingen zijn geest; ik kan de Geest niet kennen totdat ik alles vergeef wat door het ego werd gemaakt (T7.XI). 

Het ego was een vervanging voor God, gemaakt om de plaats van God in te nemen, gemaakt om de plaats in te nemen van mijn Identiteit als de Christus. Vandaag laat ik alle ego-gedachten, alle aanvalgedachten varen. 

Ik zink heel diep weg in stilheid. Ik laat gedachten over het verleden los, gedachten over de toekomst, gedachten over ambitie, gedachten over bezorgdheid, gedachten over zorgen, en zak weg in het Koninkrijk der Hemelen. 

Amen.

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 54  

Les 56  →  

1 gedachte over “ECIW werkboek les 55”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *