Intuïtief Leven

ECIW werkboek les 44

God is het licht waarin ik zie.

Een cursus in wonderen werkboek lessen met toelichting van David Hoffmeister

Vandaag is een tijd om in jezelf te verzinken, om voorbij alle gedachten te verzinken, om voorbij elke gedachte naar het licht binnenin te verzinken. 

Vandaag is een meditatie. Het doet er niet toe wat geloofd wordt over meditatie. Vandaag is onze kans om te mediteren, om naar binnen in stilte te verzinken – niet alleen om naar de gedachten te kijken, maar om er helemaal voorbij te gaan, diep, diep naar binnen. 

Vandaag is dit onze waakzaamheid (T6.V-C.), om weg te zinken onder alle twijfelgedachten, want elke twijfelgedachte is een gedachte van angst. Elke twijfelgedachte is het in twijfel trekken van onze eigen identiteit, die boven alle twijfel verheven is. 

Wat-is is wat ik ben en niets anders doet er toe. Het naar binnen verzinken,  het volledige loslaten, is nu van het grootste belang en is de weg naar alle betekenis. Dit moet nu alle aandacht krijgen, alle focus – alles

Deze meditatie is geen gebeurtenis, het is geen gebeurtenis op de tijdlijn. Het is wegzinken in het tijdloze, het ruimteloze, het licht, eeuwigheid, zijn, zekerheid. Verklaar met kracht en zekerheid: 

God is het licht waarin ik zie.

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 43  

Les 45  →  

2 gedachten over “ECIW werkboek les 44”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *