Intuïtief Leven

ECIW werkboek les 42

God is mijn kracht. Visie is Zijn geschenk.

Een cursus in wonderen werkboek lessen met toelichting van David Hoffmeister

Dus dit is heel erg diep en mooi. Laten we even stilstaan bij dat prachtige gegeven dat het idee voor vandaag een eerste stap is in het samenbrengen van gedachten en jou te leren dat je een eenduidig denksysteem aan het bestuderen bent, waaraan niets ontbreekt dat nodig is en waarin niets is opgenomen dat tegenstrijdig is of irrelevant. 

Laten we vandaag dankzeggen voor zo’n denksysteem. Laten we ons verheugen over ‘God is mijn kracht. Visie is Zijn geschenk’. 

Van alle pogingen om betekenis te vinden, van al het zoeken, van alle filosofieën, van alle leringen en de vele, vele inspanningen, bestuderen wij een eenduidig denksysteem waarin niets ontbreekt en niets vreemds is dat niet ter zake doet.

We hebben het gevoel van inclusiviteit, en de kracht van God, de Wil van God, is dat we moeten slagen in het ervaren van dit eenduidige denksysteem. We moeten slagen in het uitbreiden van dit eenduidige denksysteem – we kunnen niet falen. Het is ons vandaag gegeven de kracht in de kern van ons wezen te voelen, ons hart te openen voor de visie van Christus, te zien in licht, de liefde te ervaren. 

Niets in deze wereld is waardiger, meer waard dan het ervaren van deze diepe liefde. Wij rusten in de zekerheid van Gods kracht. 

Wij zullen de wereld van waarneming overwinnen. We zullen worden opgetild naar de hemelse rijken van eeuwigheid – eeuwige liefde, eeuwige vrede. Dank U God. Dank U God. We oefenen vandaag in alle oprechtheid:


God is mijn kracht. Visie is Zijn geschenk.

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 41  

Les 43  →  

5 gedachten over “ECIW werkboek les 42”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *