Intuïtief Leven

ECIW werkboek les 40

Ik ben als Zoon van God gezegend.

Een cursus in wonderen werkboek lessen met toelichting van David Hoffmeister

Vandaag verzinken we in de zegen, in ons gevoel van heiligheid, in het antwoord – het antwoord op de vraag dat het ego was; het enige Antwoord, onze ware Identiteit en de correctie van dwaling (T6.IV). Laten we inzien dat we nooit iets hebben geweten met betrekking tot deze wereld. 

Vandaag openen we ons voor bescheidenheid en ware nederigheid. Wij beseffen dat God ons als liefde heeft geschapen, en dat er in liefde geen gebrek en geen aanval is. Hoewel het ego als eerste spreekt, antwoordt de Heilige Geest altijd, en Zijn antwoorden zijn voor alle tijden, wat betekent dat iedereen nu het antwoord heeft. 

We geven dat geloof in afscheiding terug, dat deel van onze denkgeest dat gelooft dat er iets is naast God, naast liefde; we geven dat nu terug, geven het aan de Heilige Geest, en verzinken diep in de zegen, diep in onze ware Identiteit. 

Vandaag stellen wij ons open om ons onze zekerheid te herinneren, onze zekerheid die in God verblijft. Wij leggen alle vermogens en potenties terzijde en geven onze denkgeest in bewustzijn over aan zekerheid, aan heelheid, rustend in God, de zegen voelend als heilige Zoon van God. 

En zo oefenen we vandaag zoals ons is opgedragen in deze werkboekles. We beginnen met de les, met open of gesloten ogen: ‘Ik ben als Zoon van God gezegend. Ik ben heel, compleet, geliefd, vol vrede in vreugde en zekerheid. Ik ben als Zoon van God gezegend. Waarlijk, ik ben als Zoon van God gezegend.’

 
Ik ben als Zoon van God gezegend.​

 

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 39  

Les 41  →  

1 gedachte over “ECIW werkboek les 40”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *