Intuïtief Leven

Een cursus in wonderen les 107

ECIW werkboek les 107

De waarheid zal alle misvattingen in mijn denkgeest corrigeren.

Een cursus in wonderen werkboek lessen met gebed van David Hoffmeister

Vandaag is een dag van gebed. Vandaag is een dag om te beslissen voor schuldeloosheid (T14.III). Vandaag ben ik een gelukkige leerling en voel ik me niet schuldig dat ik leer. Vandaag leer ik de enige les die ik in staat ben te leren: vergeving. En ik laat alle pogingen tot tegenstrijdige doelen, tot andere leerresultaten, los. Ik wil vandaag innerlijke vrede leren en ervaren. 

Vandaag herinner ik me de macht van de denkgeest. Ik ben vol overtuiging en onthoud:

‘Wat ik ervaar, maak ik manifest.
Als ik schuldeloos ben, heb ik niets te vrezen.
Ik kies ervoor te getuigen dat ik de Verzoening aanvaard, en haar niet verwerp.
Ik wil mijn schuldeloosheid aanvaarden door haar manifest te maken en met anderen te delen.
Laat me Gods Zoon de vrede van zijn Vader brengen.’

Vandaag oefenen we dit elke dag, elk uur, elke minuut, zelfs elke seconde. Er kan geen compromis zijn tussen waarheid en illusie. Vandaag zie ik dat er geen overlapping tussen beide is. Vandaag zie ik dat schuldeloosheid mijn vrijheid is. Vandaag zie ik dat schuldeloosheid mijn geluk is. Vandaag zie ik dat schuldeloosheid mijn onkwetsbaarheid is. 

Vandaag aanvaard ik de Verzoening voor mijzelf, en bevrijd ik alle gevangenen in de denkgeest door mijzelf te aanvaarden als de heilige Zoon van God. Ik oefen met oprechtheid, met eerlijkheid, met openheid: ‘De waarheid zal alle misvattingen in mijn denkgeest corrigeren. De waarheid zal alle misvattingen in mijn denkgeest corrigeren, en ik zal rusten in Hem die mijn Zelf is.’ Vrede zij in mijn denkgeest. Vrede zij met de hele wereld. 

 

De waarheid zal alle misvattingen in mijn denkgeest corrigeren. 

Amen.

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 106  

Les 108  →  

1 gedachte over “ECIW werkboek les 107”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *