Intuïtief Leven

Een cursus in wonderen les 106

ECIW werkboek les 106

Laat ik stil zijn en naar de waarheid luisteren.

Een cursus in wonderen werkboek lessen met gebed van David Hoffmeister

Vandaag ben ik een gelukkige leerling (T14.II). Vandaag besef ik dat ellende onmogelijk is. Door me in alle nederigheid open te stellen, laat ik vandaag alle dingen herinterpreteren tot het stralende licht van de waarheid. 

Ik wend me innerlijk tot de Heilige Geest om mij aan mijn werkelijkheid te herinneren. Alles is met elkaar verweven in deze volledige waarneming. Ik zoek niet langer naar stukjes, terwijl het geheel op dit moment beschikbaar is. Vandaag luister ik naar de waarheid. 

Vandaag leer ik de eenvoudige les dat de waarheid waar is en alleen de waarheid waar is, en ik ga de lessen tegemoet met deze vreugdevolle ervaring. En het wordt overgedragen op alles wat ik waarneem. 

Vandaag zal ik stil zijn en in de stilte luisteren naar de Stem namens God, ‘die het misbaar van het betekenisloze doet verstommen en aan hen die niet kunnen zien de weg naar vrede wijst.’ Vandaag zal ik niet bang zijn voor liefde. 

Ik stel me open om door liefde overspoeld te worden, en liefde uit te breiden naar alles en iedereen die ik ontmoet of aan wie ik zelfs maar denk. Vandaag ben ik open om te geven en te ontvangen. Ik zal stil zijn en naar de waarheid luisteren. 

 

Laat ik stil zijn en naar de waarheid luisteren. 

Amen.

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 105  

Les 107  →  

2 gedachten over “ECIW werkboek les 106”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *