Intuïtief Leven

Een cursus in wonderen les 103

ECIW werkboek les 103

God, die Liefde is, is ook geluk.

Een cursus in wonderen werkboek lessen met gebed van David Hoffmeister

Vandaag zullen wij ons voor altijd van schuld bevrijden (T13.X). Vandaag projecteren we de bron van schuld niet langer op mensen, plaatsen, dingen en omstandigheden. We stoppen met deze verschuiving door naar de bron van schuld binnenin te kijken, en er voorbij te kijken naar het licht. Schuld kan niet werkelijk zijn voor onszelf of voor wie dan ook. 

‘Krankzinnige ideeën hebben geen werkelijke relaties, daarom zijn ze juist krankzinnig. Geen enkele werkelijke relatie kan berusten op schuld, of zelfs maar een spatje schuld bevatten dat haar zuiverheid bederft.’ 

Vandaag zullen we onze broeders en zusters niet uit de weg gaan, maar naar binnen kijken naar het licht en het licht in hen zien. Schuld is niet langer aantrekkelijk. Ik zal niet langer vasthouden aan het verleden, want het verleden is niet in mij. 

Als ik naar binnen kijk, zal ik de liefde en het licht van mijn eeuwige wezen zien. Vandaag zie ik dat schuld in niemand ooit gerechtvaardigd is, wat hij of zij ook doet. Als ik naar binnen kijk zal ik de waarheid zien, ik zal de goddelijke liefde en onschuld zien. 

Nu, vandaag, is het mij gegeven te genezen en genezing uit te breiden naar de hele wereld. Ik oefen vandaag met de les en zie dat geluk een eigenschap van liefde is.

‘God, die Liefde is, is ook geluk. Hem vrezen is bang voor vreugde zijn.’

‘En geluk is wat dat ik zoek vandaag. Ik kan niet falen, omdat ik de waarheid zoek.’


God, die Liefde is, is ook geluk. 

Amen.

Beluister hier David’s lezing en toelichting in het Engels

←  Les 102  

Les 104  →  

2 gedachten over “ECIW werkboek les 103”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *