Intuïtief Leven

ECIW intuïtieve stem volgen

intuïtieve stem volgen

Een cursus in wonderen is een pad van Ontwaken door middel van relaties en begeleidt ons in het openen voor onze intuïtieve stem. Onze broeders en zusters zijn onze spiegel zolang deze spiegel nodig is. Elke situatie of interactie waarin een irritatie, een zucht, een mening of een andere beklemmende emotie omhoog komt, is een uitnodiging tot vergeving. 

Dit is waarom het zo belangrijk en inspirerend is om open te zijn voor onze intuïtieve ingevingen. Dit lijken soms nietige gedachten te zijn omdat de stem van de Heilige Geest eerst heel zacht is, met name in het begin. Ze fluistert in je denkgeest wat te doen en naar wie uit te reiken. 

Soms voelt een ingeving vaag, maar wanneer we deze instructies stapje voor stapje volgen, groeit ons vertrouwen. Want door het vragen-luisteren-volgen leren we door ervaring dat deze intuïtieve stem ons geluk en vrede brengt.

Onze intuïtie is onze Gids uit het geloof in afscheiding. Zij brengt ons samen met onze broeders en zusters, in samenwerking en vertrouwen, in heling en genezing, in vreugde en blijdschap. Dit zijn de vruchten van de Heilige Geest. 

'...door het vragen-luisteren-volgen leren we door ervaring dat deze intuïtieve stem ons geluk en vrede brengt.'

Onze intuïtieve stem heeft het beste met ons voor; Zij wil harmonie, innerlijke vrede en rust. Zij is niet gericht op uitkomsten in de wereld, alhoewel onze interpretaties soms doen lijken dat dit wel zo is. Dat is slechts een filter dat gaandeweg wordt opgeschoond. 

Vragen-luisteren-volgen is een manier van leven die ons helpt steeds meer naar binnen te keren. Het helpt ons om de schoonheid in onze broeders en zusters te zien, om te verbinden, onschuld te zien. Wat we werkelijk willen is geen uitkomst in de wereld; ons werkelijke verlangen is om de liefde te voelen die diep ons hart zit. Dat is waar alle innerlijke leiding naartoe leidt en toe dient. Om ons hart volledig te openen en te her-kennen Wie we werkelijk zijn.

Heb een wondermooie dag. Wees zacht voor jezelf en ontspan. In liefde en geduld zal de Heilige Geest je denkgeest bereiken en je zachtjes terugleiden naar je Zelf.

In liefde,
Linda 💗

Video met David:

 

Vind video’s met David op ons Nederlandse YouTube kanaal.

5 gedachten over “intuïtieve stem volgen”

  1. Waarom, ben ik zooooo blij als er een intuïtieve stem mij laat zijn zoals ik werkelijk ben.
    Daarna val ik weer terug en daar wordt ik zo verdrietig van.
    Weer mislukt zeg ik dan, dat is natuurlijk helemaal niet waar!
    Wanneer blijf ik Vredig!
    Liefs Fanny.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *