Intuïtief Leven

Blog

Verdieping in Een cursus in wonderen & intuïtief leven

Welkom op onze blog pagina! 

Al onze blogs zijn erop gericht om inzichten te bieden over het toepassen van de principes van Een cursus in wonderen en je te inspireren om te leven vanuit innerlijke leiding: intuïtief leven! 🦋

Je vindt hier blogs met 
David Hoffmeister in vraag-en-antwoord vorm, vertaald vanuit zijn originele (Engelse) vraag-en-antwoord blogs. Ook hebben we David’s toelichtingen op de werkboek lessen van Een cursus in wonderen vertaald naar het Nederlands, t/m les 108.

Naast David’s blogs, vind je ook blogs van Linda & Susannah (vanuit de Living Miracles community) over hun ervaringen en toepassing van Een cursus in wonderen en intuïtief leven in hun dagelijks leven.

Klik op één van de categorieën of scroll door de meest recentelijke blogs hieronder.

Een cursus in wonderen werkboek lessen, toelichtingen David Hoffmeister

ECIW intuïtieve stem volgen

Wanneer vraag ik om innerlijke leiding en wanneer gebruik ik aardse logica?

Waarom weerhoud ik mezelf ervan om mijn kennis 24/7 te behouden?

Is ons ontwaken te bespoedigen en wat te denken van channelen?

Hoe kan ik van mijn behoeftige partner houden die me gevangen lijkt te zetten?

Is dit spirituele pad haalbaar bij een fulltime baan en gezin?

Hoe worden schuldgevoelens losgelaten?