Intuïtief Leven

Blog post spirituele transformatie David Hoffmeister

Een Spirituele Transformatie

David Hoffmeister: Iemand schreef me eens met de vraag: ‘Er zijn heel veel leraren en studenten van Een cursus in wonderen, maar er moet toch iets zijn dat jou enorm heeft aangegrepen, of diep geraakt? Iets dat een spirituele transformatie of een grote genezing teweegbracht. Dus, wat was het?’  ‘Vertrouwen,’ zei ik. Denk eens na …

Een Spirituele Transformatie Lees meer »

Schaamte over schulden overwinnen blog ECIW

Schaamte over financiële schulden overwinnen

Hoe kan ik schaamte over financiële schulden overwinnen? Vraag: Ik lijk verscheurd te worden tussen werkelijk vertrouwen op God en willen vertrouwen in de wereld.  Ik heb een financiële schuld die ik op dit moment niet kan terugbetalen. Het benauwt me zeer, omdat ik het goed wil maken met de mensen die ik iets verschuldigd ben. Ik …

Schaamte over financiële schulden overwinnen Lees meer »

Word ik krankzinniger op dit spirituele pad blog ECIW

Is het normaal me op dit spirituele pad steeds krankzinniger te voelen?

Vraag: Beste David, ik heb moeite om naar de Stem van God te luisteren. Ik ben steeds afwisselend in vrede en conflict. Ik bestudeer ECIW nu denk ik drie of vier jaar en ik zie de dingen niet meer zoals voorheen. Hoewel ik in meditatie een heerlijk, vredig en liefdevol gevoel heb, voel ik me gedurende …

Is het normaal me op dit spirituele pad steeds krankzinniger te voelen? Lees meer »

ECIW blog God-afhankelijk zijn

Hoe kan ik afhankelijkheid loslaten en tot vertrouwen komen?

Vraag: Ik weet – omdat je me dat verteld hebt – dat er geen problemen zijn los van je denkgeest. En de enige oplossing voor het probleem bevindt zich in je denkgeest en is op dit moment beschikbaar. Dat vind ik prachtig. Nu over iets wat heel werkelijk lijkt: mijn baan, leven van loonstrook naar …

Hoe kan ik afhankelijkheid loslaten en tot vertrouwen komen? Lees meer »

Een cursus in wonderen werkboek lessen toelichting David Hoffmeister

Een cursus in wonderen werkboek lessen, toelichtingen David Hoffmeister

De toelichtingen op Een cursus in wonderen werkboek lessen 1-108 van David Hoffmeister zijn nu beschikbaar in het Nederlands ingesproken! Vind hier de volledige YouTube afspeellijst. Deze ECIW les toelichtingen zijn vorig jaar naar het Nederlands vertaald en gedeeld als geschreven blogs. Zie alle blogs hier. De vertalingen zijn met veel aandacht en liefde ingesproken door Lilo …

Een cursus in wonderen werkboek lessen, toelichtingen David Hoffmeister Lees meer »